Off we go

Jag ska åka bil imorgon. Familjen Korvsjö ska det. Sist skulle vi bara 16 mil och hann ändå vända tillbaka en gång, plocka nycklarna ur låset som hängde och fladdrade där när vi på E22:an svischade fram i 80 km/h samt bli stoppade av en belgisk turist som skulle packa om bil och husvagn åt oss. Imorgon ska vi till Hamburg. Det är i alla fall vår intention. Med lite tur kommer vi väl genom Söderköping i alla fall.

Vad roar man sig med i bilen då? Jo, stickar och lyssnar på Oskar Linnros såklart. Mormor tycker att jag har fin framförhållning som tänker på vintern. Det gör jag inte. Jag bara är så här.


Så gammaldags att jag skulle kunna vara i svartvitt.

Jaja.

Ser i alla fall fram emot maten i Hamburg. Det är ju liksom ingen överraskning vad de förtär där... Önskar av hela mitt hjärta att någon vill presentera sig på tyska för oss: Ich bin ein Hamburger, liksom. Epic.

Nu ska jag bara packa färdigt det sista, sen blir det att sussa sött. Dock utan rullgardin, eftersom den valde att väcka mig genom att högljutt ramla ned vid sjusnåret imorse. Allt kan ju inte funka jämt. Menmen.

Take care friends, jag kommer tillbaka oavsett om ni vill det eller inte.

Här får ni ett litet citat:
"Jag trodde ju det var fest här, men det står ju mellanmjölk på bordet."


Kärlek, fred och allt sånt. Puss!

Cliffhanger: Kommer familjen fram till Hamburg eller blir det ett varv i drive-in:en istället? To be continued...

Precis som vanligt

Hej alla fina! Nu drar jag iväg till Skeppsgården i mitt hjärta och är tillbaka på fredag. I och med den troliga bristen på internet blir uppdateringen blir precis som vanligt, det vill säga; sporadisk.


Nej, bilden har inget med texten att göra.

ORD:
SKEPPSGÅRDEN
I
MITT
HJÄRTA


Tjingeling!Cliffhanger:
I'll be back! To be continued...

Du skulle ta över världen med dans

Hej vänner! Läget? Vad har ni haft för er sen sist? Själv har jag mest ägnat tiden åt att lyssna på "Lär mig" med Little Marbles. En grov uppskattning av hur många gånger jag lyssnat på den är väl ca 50 ggr/dag x 5 = 250 ggr. Det som är lite skrämmande är att det nog är en underdrift. Jaja, ibland händer det att jag snöar in liiiiiite mycket, men hey, det är en bra låt.

Jaja.

Efter den otroligt lyckade tävlingen/tipspromenaden med hela 3 (mycket fina, modiga och underbara<3) deltagare så kommer här de rätta svaren:

1. Vad drömmer jag mest om på nätterna nuförtiden?
Rätt svar: X. Jag drömmer mest om hamburgare på nätterna. Sick, jag vet. Drömmer om att packa ihop beställningar i DT-tvåan (Drive Thru-luckan där man får maten), om jätteköer i kassan och krångliga grillordrar. Snöar som sagt var in lite mycket på vissa grejer ibland.

2. Jag gråter av...
Rätt svar: 1. Jag gråter av det mesta. Värst är nästan sport. Puh. Jag gråter för de som vinner (så duktiga och har tränat så mycket och så får de vinna!), de som förlorar (så duktiga och har tränat så mycket och så får de INTE vinna) kort sagt jämt eftersom det alltid är någon som vinner eller förlorar i sport. Värdelöst. Sen är ju musik, bröllop, begravning andra säkra gråtkort. Ja, har blivit föreslagen att börja jobba som gråterska. Kanske vore något?

3. Det värsta jag vet är...
Rätt svar: 1. Det värsta jag vet är att säga hejdå till människor. Eftersom punkten ovan antyder att jag kan vara lite emotionell ibland kan ni ju tänka er hur det slutar. Hej huvudvärk och svullna röda ögon! Jag är ohälsosamt sentimental. Fast dammsuga, flyttstäda och tvätta fönster är inte heller någon hit.

4. Jag läser helst:
Rätt svar: X. Jag läser helst Anira av Harry Martinsson. Den är sjukt bra, word. Cosmopolitan är en skittidning. Självhjälpsböcker brukade jag läsa med resultatet att man börjar nojja över sitt otroligt dåliga självförtroende och börjar stjälpa sig själv istället för att hjälpa.

5. Jag har inte kallats:
Rätt svar: 2. Jag har inte kallats Vandalela eller Vimsela. Vimsela skulle förresten vara rätt passande ibland. Wendy the tree kommer från en som smickrade mig med kommentaren: Att krama dig är ju som att krama ett träd! Tusen tack alltså... Vendelicious är ju annars mitt coolaste smeknamn. Lite gangsta liksom (ja, jag har lite coolhetskomplex ibland).

Av mina tre tävlande var alla otroligt duktiga! På delad första plats kom Birren och Lina. Damon på en finfin andra plats. Ni får dela på mitt hjärta i väntan på dikten! Den kommer, I promise.

Mellan lyssningarna av "Lär mig" har jag även hunnit med en dag bland djuren på Kolmården, lite mer glass på Smultronstället, lite morgondopp i poolen, loppis, lite museum, myskonsert i Knäppingsborg, dans på Hugos, lite hamburgarserverande samt en nice personalfest. Ja, jag vill bara visa för er att jag har ett liv även om bloggen är lite död. 

Hon som snöar in på "Lär mig".

Anyway.

Min mamma är rolig. Härom dagen pratade vi om duschcreme. Min prickiga syster bekände att hon inte gillar att lukta "sport". Då min mamma kontrar med ett fint: "Nä, du vill bara dofta lättja". Ett annat exempel är när mamma säger till pappa: "Hur kunde du få så söta barn?" Ouch.

Words on my mind:
1.
Ljumma sommarnätter
2. Dans
3. Munken in the park

Kärlek & fred mina vänner!
Puss

Cliffhanger: Vendelicious diktar. To be continued...

RSS 2.0