Som gubben i lådan

Tjingeling!
Det var inte igår så att säga. Men efter enorma påtryckningar (av ungefär två personer, och nej, enorma var de kanske inte, men ändå tillräckliga) har jag hittat hit igen. Ja, eftersom det var ett tag sen sist kan jag väl dra en liten snabbresumé av vad som hänt.

Japp. Sen sist har jag då varit i Hamburg. Och inte bara en gång. Inte ens två, nä tre gånger(!). Käkade dock bara hamburgare en gång. Det var dessutom en bit utanför Hamburg. Lite fail på den, men hamburgaren var på 180 gram, så det kändes värt ändå.

Jag har även tagit tag i livet och blivit stadsbo. Bor då på söder i en finfin etta på härliga 42 (!) kvadrat PLUS balkong. Tycker det är lite lyxigt eftersom jag tidigare bott på typ hälften och inte är van vid att kunna använda hela fyra spisplattor och ugnen samtidigt. Vardagslyx typ.

Hmm, sen har jag varit i Berlin, Paris, sprungit en mil (55.26, ja jag är liiiiite stolt), slarvat bort två mössor, serverat lite burgers, läst lite naturkunskap, stickat en raggsocka samt lyssnat på Gubben i lådan x antal gånger (x > 1000, ungefär). Kort sagt, jag har varit otrooooligt upptagen.


Och här har vi en lite random bild tagen i Paris i slutet av sommaren. Jag är lite uppe i det blå så att säga.

Men nu lider det mot jul och i vår familj har vi lite dåligt med fantasi (samt att vill undvika pinsamheter/onödigheter/missnöjda Tåby-Korvsjömedlemmar) så vi skriver önskelistor med det vi skulle vilja få av tomten/mamma/pappa/bruschan/sistah (känner att jag använder sjukt coola ord här. not). Häromdagen bjöd jag mina kära föräldrar på fika och ville i utbyte få diverse persienner, brandvarnare och tavelkrokar uppspikade/skruvade/whatever samt ge dem min fina önskelista. Mamma tyckte dock att den borde kompletteras lite.

Så här såg min lista ut:
Prenumeration på Filter
Jordglob
Duntäcke & kudde
Underbara Claras kalender

Mammas tillägg:
Vattenkanna
Strykjärn
Diskborste
Skohorn (okej, det var faktiskt pappas tillägg)

Ja, jag får väl hålla tummarna för att jag får mina paket av tomten helt enkelt.


Från det ena till det andra. Imorgon är det personalfest för att vi är bäst. Faktiskt bokstavligt talat. Vi vann någon tävling över vilken restaurang som var bäst och fick då en urtjusig pokal samt denna episka (tror jag redan nu vågar påstå det) personalfest. I'm lovin' it.

Jao. Lite ord brukade jag ju skriva här då back in the days. Varför bryta ett vinnande (?) koncept? Här har ni en liten ordlista som brukar användas på mitt kära kneg (all cred till Mc Blomqvist):

1. Simla, användas ofta i sammanhanget "Simla bra" vilket betyder typ så himla bra, men servicetiderna blir ju bättre om man sparar in lite på stavelserna.
2. KBK, Kör Ba Kör. Användas när som helst. Ett exempel är när man ropar in till köket att det är kö till dörrarna. Då är det ganska troligt att de svarar KBK. Det är ju liksom barra att köra.
3. DVD, Det Vet Du. Används som svar på frågor man redan vet svaret på. Man får liksom skylla sig själv att man frågade. Eller det kan användas när man inte vet svaret heller, men det blir man ju inte klokare av.

Ja, kram på er mina fina. And keep jammin' som jag brukade säga en gång i tiden (ni som inte brukar jamma får väl typ keep swimin' istället, eller använda er av annan valfri mer passande metafor). Over and out.

Cliffhanger: Blir det något mer? Dröjer det ett halvår? OCH om det blir något, hur hittar man en nål i en höstack? To be continued...

RSS 2.0